Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

KANATLI ORTAOKULU

Telefon : 5438244734
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://derikkanatliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KANATLI KÖYÜ, KANATLI ORTAOKULU DERİK/MARDİN
VİZYON : 1-Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. 2-İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek 3-Eğitim öğretimi daha nitelikli hale getirerek her yıl iyi bir liseyi kazanacak öğrenci sayısını artırmak.
MİSYON : 1-Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. 2-Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :12
Öğrenci :150
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :1580
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:30-14:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım öğretmenlerin özel olarak ayarladıkları servisler aracılığıyla yapılmaktadır. Bunun dışında herhangi bir vasıta bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Derik´e bağlı Kanatlı Köyünde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Derik merkeze 40 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :